Kedves Vásárlóink! Kérdéseikkel kapcsolatban hívjanak minket a +36 20 296-2341  számunkon!

Szűrés
Ár (Ft)
7 290 Ft - 17 890 Ft
Gyártó

Baba textilkönyv

A baba textilkönyv egy különleges és interaktív játékeszköz, amely az egészen kisgyermekkort átölelő időszakban jelentős szerepet játszhat a gyermek fejlődésében. Ez a különleges könyv nemcsak a színes és puha textíliájáról ismert, hanem azon tulajdonságairól is, amelyek kifejezetten a kisbaba igényeihez és képességeihez igazodnak.

A baba textilkönyv általában különböző színekkel és formákkal rendelkezik, amelyek vonzzák a kisbabát és felkeltik a figyelmét. A textilkönyvben található elemek többnyire élénk és kontrasztos színekkel rendelkeznek, hogy a kisbabák könnyebben észrevegyék és meglássák őket a fejlődő látásukkal.

Az ilyen könyvek textíliájának felépítése és anyaga kifejezetten a kisgyermekek érintkezési igényeivel van összhangban. Puha, sima és biztonságos anyagokból készülnek, hogy a babák kényelmesen tapogassák és fogdossák őket. A textilkönyvben található elemei többnyire varrva vagy hímzve vannak, így kisebb részek sem eshetnek le, és biztonságosan szórakozhatnak vele a kisbabák.

A baba textilkönyvek sokoldalúsága is jelentős. Gyakran tartalmaznak kis oldalzsebeket és rejtett hanghatásokat, amelyek segítenek fejleszteni a finommotorikus képességeket és az érzékszerveket. A textilkönyvekben található elemekkel a kisbabák olyan különböző dolgokat fedezhetnek fel, mint például a gomb, az öltözék vagy a háziállatok, ezzel tovább bővítve az élményt és az ismereteket.

A baba textilkönyv tulajdonképpen egy kreatív és interaktív játékeszköz, amely segíti a kisbabákat a világ felfedezésében, valamint fejleszti a finommotorikus készségeket, az érzékszerveket és az érzékelési képességeket. Ezek a könyvek nem csak szórakoztatóak, hanem számos tanulási lehetőséget is nyújtanak, és segítik a kisbabák kognitív, érzelmi és társas készségeinek fejlődését. Ennek köszönhetően a baba textilkönyvek népszerűek és értékes eszközeivé válnak a csecsemők és kisgyermekek mindennapi játékainak és tanulásának.


11termék 111