Kedves Vásárlóink! Kérdéseikkel kapcsolatban hívjanak minket a +36 20 296-2341  számunkon!

Szűrés
Ár (Ft)
33 390 Ft - 66 590 Ft
Gyártó

Bébikomp

A bébikomp egy olyan eszköz, amelyet a kisgyermekek szórakoztatására és fejlesztésére terveztek. Főként 3 hónapos és 1 év közötti csecsemők számára készült és számos interaktív funkciót kínál, amelyek forradalmasítják a játékélményt az kisgyermekek számára.

A bébikomp kialakítása a gyermek fejlődési szakaszaira van optimalizálva. Általában kerek és puha alapokkal rendelkezik, hogy a baba kényelmesen és stabilan ülhessen benne. Emellett többféle játékelemet is tartalmaz, például hangosabb, színes és mozgó figyelmének felkeltésére és a motorikus képességek fejlesztésére.

Az interaktív funkciók a bébikomp legfontosabb vonzereje. Ezek a játékok gyakran fel vannak szerelve hangszóróval és fényekkel, amelyek figyelemfelkeltők és szórakoztatóak a babáknak. Ezenkívül a játékok mozgó alakokat is tartalmazhatnak, mint például forgó rudak vagy lógó lábak, amelyekkel a baba játszhat és foglalkozhat.

A bébikompon található gombok és érzékelők segítségével a gyermek fedezheti fel a különböző hangokat és zenéket. Ez a fejlesztési szakaszban lévő babák érzékszerveinek kellemes élményt nyújt. Ezenkívül a bébikomp segíthet a kisgyermekeknek elsajátítani a kéz-szem koordinációt és a finommotoros képességeket, hiszen a játékelemeket meg kell érinteniük vagy meg kell nyomniuk ahhoz, hogy aktiválódjanak.

A bébikompok általában könnyen összeszerelhetők és hordozhatók, hogy bárhol használhatók legyenek. Mivel a gyermekek növekednek és fejlődnek, a bébikompok rendszerint állíthatók, hogy megfeleljenek a gyermek méretének és igényeinek.

Az állítható magasság, a puha ülések és a biztonsági övek szintén a bébikompok fontos jellemzői. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően a baba kényelmesen és biztonságosan játszhat a kompban.

Összegezve, a bébikomp a kisgyermekek fejlesztésére és szórakoztatására szolgáló interaktív játékeszköz. Számos funkcióval és élénk színekkel rendelkezik, amelyek fejlődésre serkentik a csecsemőket és kellemes játékélményt nyújtanak számukra. A bébikompok kényelmesek és biztonságosak, valamint könnyen hordozhatók, hogy minden környezetben használhatók legyenek.


6termék 16