Kedves Vásárlóink! Kérdéseikkel kapcsolatban hívjanak minket a +36 20 296-2341  számunkon!

Szűrés
Ár (Ft)
1 590 Ft - 18 490 Ft
Gyártó
Garancia

Csörgő, rágóka

A csörgő, rágóka egy olyan játékeszköz, amelyet gyakran kisgyermekek számára fejlesztettek ki. Az eszköznek többféle változata létezik, de általában egy fém vagy műanyag karikából és kisebb függő elemekből áll. A csörgő, rágóka nemcsak játékra, hanem fejlődési célokra is szolgálhat.

A csörgő, rágóka feladata az, hogy a picik figyelmét lekösse és szórakoztassa. A mozgó és csilingelő elemek érdekesek lehetnek a kicsik számára, felfedező útra csábítva őket. Ezen kívül a különböző textúrák, mint például a puha plüss vagy a sima műanyag felület, kifejezetten jó hatással vannak a finommotoros készségek fejlesztésére.

A csörgő, rágóka további előnye az, hogy segít a fogzás időszakában. Amikor a baba fogai előbújnak, ez a folyamat gyakran kellemetlenséggel és fájdalommal járhat. A csörgő részét képező rágóka elemek megnyugtató hatást gyakorolhatnak a kicsikre, mivel masszírozzák és megnyugtatják az irritált ínyeket. Ezenkívül rágható felületet biztosítanak a kicsik számára, ami az ösztönös rágómozgás során megkönnyíti a fogzást.

A csörgő, rágóka mérete és formája általában úgy van kialakítva, hogy a kisgyermekek kényelmesen tudják a kezükben tartani és manipulálni. Könnyűek és biztonságosak, ami a balesetek elkerülése érdekében fontos szempont. A színek és minták változatosak lehetnek, ami szórakoztatóvá teszi a játékot.

Összességében elmondható, hogy a csörgő, rágóka egy sokoldalú játékeszköz, amely a kicsik számára szórakoztató és hasznos lehet. Segíti a felismerési képességek és finommotoros készségek fejlődését, megnyugtatja az ínyeket a fogzás alatt, és közben szórakoztató színekkel, csilingelő hangokkal és érdekes textúrákkal szolgál. A csörgő, rágóka a kisgyermekek egyik legfontosabb játéka lehet az első éveikben, amely hozzájárul a fejlődésükhöz és az őket körülvevő világ felfedezéséhez.


133termék