Kedves Vásárlóink! Kérdéseikkel kapcsolatban hívjanak minket a +36 20 296-2341  számunkon!

Szűrés
Ár (Ft)
17 590 Ft - 52 790 Ft
Gyártó

Gyerek bőrönd

A gyerek bőrönd egy kifejezetten gyermekek számára tervezett praktikus és aranyos tároló eszköz, amelyet könnyedén használhatnak utazások során vagy akár a mindennapi életben is. Az ilyen bőröndök többféle méretben, színben és dizájnnal elérhetők, hogy minden gyermek megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

A legtöbb gyerek bőrönd strapabíró anyagból készül, amely ellenáll a kopásnak és az ütéseknek. Ezek a bőröndök általában könnyűek és hordozhatók, így a gyermek könnyedén képes kezelni és szállítani őket. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a kisgyermek is könnyen irányíthatja őket.

Az egyik legfontosabb szempont egy gyerek bőröndben az, hogy elég tárolóteret biztosítson a gyermek ruháinak, játékainak és egyéb tárgyainak. A bőrönd belső tér elrendezése lehetővé teszi a kis dolgok rendezett tárolását és könnyű megtalálását. Ezenkívül sok bőrönd rendelkezik külön rekeszekkel és zsebekkel, ami további tárolási lehetőséget nyújt a különböző tárgyaknak.

A gyerek bőröndök gyakran rendelkeznek fogantyúval és kerekekkel is, ami megkönnyíti a cipelésüket vagy húzásukat. A fogantyú állítható magasságú lehet, amely lehetővé teszi a gyermek számára, hogy könnyen mozgassa a bőröndöt az utazási igényeknek megfelelően. A kerékrendszer megkönnyíti a bőrönd továbbítását és könnyebbé teszi az utazást azon a nagyobb területen is, mint például a repülőtér.

A gyerek bőröndök egyébként különösen kedvelté teszik az utazásokat a gyerekek számára, hiszen játékos és szórakoztató megjelenésük, színes mintáik és kedvenc mesefiguráik díszítése kellemes és vidám hangulatot varázsolnak minden kis utazónak. Ezek a bőröndök nemcsak praktikus társak utazásokhoz, hanem a gyermek fantáziájának és önállóságának fejlesztését is szolgálják, hiszen a gyermek személyes holmik ápolását és kezelését saját maga végzi.


7termék 17