Kedves Vásárlóink! Kérdéseikkel kapcsolatban hívjanak minket a +36 20 296-2341  számunkon!

Szűrés
Ár (Ft)
2 590 Ft - 15 990 Ft
Gyermek neme
Ruha típusa
Ruha színe
Gyártó
Garancia
Karakter

Gyerek hátizsák

A gyerek hátizsák egy praktikus és stílusos táskafajta, amelyet főként gyermekek használnak az iskolába járáshoz vagy kirándulásokhoz. Kialakítása és méretei a kisebb testű gyermekekhez vannak igazítva, így kényelmes és könnyen hordozható a vállon és a háton. A gyerek hátizsák két állítható vállpánttal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a tökéletes illeszkedést és a súly egyenletes elosztását a háton. Ezenkívül a hátizsák rendelkezik egy felső fogóval, amelyet könnyedén megfoghatnak a gyerekek, valamint egy mellkas- és derékpánttal, amelyek további stabilitást biztosítanak hordozás közben.

A gyerek hátizsák anyagát rugalmas és könnyű anyagok alkotják, amelyek ellenállnak a mindennapi használat során fellépő kopásnak és víznek. Ezek az anyagok gyakran tartalmaznak különleges bevonatot vagy vízhatlan réteget, amely megvédi az iskolai füzeteket és más tárgyakat a nedvességtől. A hátizsák belsejében több rekesz található, amelyek könnyedén pakolhatóak és rendszerezhetőek, hogy a gyerek könnyen megtalálja a tárgyait. Ezenkívül a hátizsákok általában egy speciális párnázott rekeszt is tartalmaznak a laptop vagy tabletek számára.

A gyerek hátizsákok számos színben és mintával kaphatók, amelyek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy kifejezzék egyéni stílusukat és ízlésüket. Mindezek a funkciók és tervezési elemek együttesen teszik a gyerek hátizsákot ideális választássá az aktív és igényes gyermekeknek, akik kényelmes és vonzó eszközt keresnek a mindennapi tevékenységeikhez.


8termék 18