Kedves Vásárlóink! Kérdéseikkel kapcsolatban hívjanak minket a +36 20 296-2341  számunkon!

Szűrés
Ár (Ft)
390 Ft - 5 690 Ft

Keverőtálak, szűrők

A konyhai keverőtálak és szűrők elengedhetetlen eszközök, amelyek segítenek a hatékony és könnyű ételkészítésben. A keverőtálak különböző méretűek lehetnek, és általában rozsdamentes acélból vagy műanyagból készülnek. Ezek a tálak kényelmesen használhatók a tészta, a habverés vagy a hozzávalók összekeverése közben. Különféle típusok közül választhatunk, például sima, mélységű vagy kétdugasú tálakat, attól függően, hogy mire szeretnénk használni.

A keverőtálak rendelkezhetnek mérőjelzésekkel, amelyek lehetővé teszik az alapanyagok pontos mennyiségű odemérését a receptek pontos követése érdekében. Továbbá, bizonyos típusok rendelkeznek fedőkkel, így az étel hosszabb ideig friss marad, vagy akár hűtőben is tárolható. Ezenkívül, sok keverőtál rendelkezik tapadásmentes felülettel is, ami megkönnyíti az étel kivehetőségét a tálból és könnyíti a takarítást.

A szűrők is rendkívül hasznosak a konyhában. A leggyakrabban használt típusok közé tartoznak a szűrőedények, sziták és szűrőtölcsérek. A szűrőedények nagyszerűek az étel alapos lecsepegtetéséhez, például tésztánál, zöldségeknél vagy gyümölcsöknél. A sziták hasznosak a liszt vagy porcukor finomításában, valamint az összetevők átszitálásában. A szűrőtölcsérek használata pedig megkönnyíti a folyadék vagy szilárd anyagok pontos átszállítását egy tartályból egy másikba.

Azok számára, akik szeretnek a konyhában kreatívak lenni, a keverőtálak és szűrők alapvető eszközök a siker érdekében. Ezek a termékek megkönnyítik az ételkészítést, lehetővé teszik az alapanyagok pontos mérését, megkönnyítik az étel manipulálását és hozzájárulnak a könnyű és hatékony konyhai munkafolyamatokhoz.


22termék
Szállítási idő:
3 munkanap
Garancia:
12 hónap
Szállítási költség:
1190Ft-tól
1 490 Ft
Szállítási idő:
3 munkanap
Garancia:
12 hónap
Szállítási költség:
1190Ft-tól
990 Ft