Kedves Vásárlóink! Kérdéseikkel kapcsolatban hívjanak minket a +36 20 296-2341  számunkon!

Szűrés
Ár (Ft)
690 Ft - 37 990 Ft

Konyha, fürdőszoba

A konyha és fürdőszoba felszerelések az otthonaink két alapvető helyiségét teszik teljessé és használhatóvá. A konyha felszerelései lehetővé teszik a főzést, sütést és tárolást, míg a fürdőszoba berendezései a tisztálkodást és a higiénia fenntartását segítik.

A konyha felszerelései számos különböző eszközből és berendezésből állnak, melyek lehetővé teszik az ételek elkészítését és felszolgálását. Az alapvető konyhai eszközök közé tartoznak a serpenyők, lábasok, sütőtálcák és késblokkok. Emellett számos kisgép is megtalálható a modern konyhában, mint például a kenyérpirító, vízforraló, kávéfőző és mikrohullámú sütő. A konyhabútorok, polcok és fiókok lehetővé teszik az eszközök tárolását és rendszerezését.

A fürdőszobákban található felszerelésekre is számos példa van. Az alapvető elemek közé tartozik a mosdó, WC és zuhanyzó/tüske. A mosdótálak és kádak lehetnek szabadonállók vagy beépítettek a fürdőszoba bútorzatába. Fontos kiegészítők továbbá a törölközőtartók, szappanadagolók, és fogasok a ruhák felakasztásához.

Mind a konyha, mind a fürdőszoba felszereléseinek kiválasztása és tervezése fontos szempont a funkcionalitás és az esztétikum szempontjából. A minőségi felszerelések hosszú élettartammal rendelkeznek és elegáns megjelenést kölcsönöznek az adott helyiségnek. A konyhában és fürdőszobában használt anyagok általában rozsdamentes acél, üveg, kerámia, illetve különböző típusú műanyagok közül kerülnek kiválasztásra, figyelembe véve a higiéniai követelményeket.

Összességében elmondható, hogy a konyha és fürdőszoba felszereléseinek megfelelő tervezése és kiválasztása kiemelkedő jelentőséggel bír az otthonunk működőképességében és kényelmében. A megfelelő berendezések és eszközök segítségével ezek a helyiségek tisztaságot, rendezettséget és praktikumot kölcsönöznek mindennapjainknak.


16termék
ÚJ
Szállítási idő:
3 munkanap
Garancia:
12 hónap
Szállítási költség:
1190Ft-tól
2 590 Ft
Szállítási idő:
3 munkanap
Garancia:
12 hónap
Szállítási költség:
1190Ft-tól
690 Ft
Szállítási idő:
3 munkanap
Garancia:
12 hónap
Szállítási költség:
1190Ft-tól
5 390 Ft