Kedves Vásárlóink! Kérdéseikkel kapcsolatban hívjanak minket a +36 20 296-2341  számunkon!

Macska mászóka - 32 x 32 x 30 cm
Macska mászóka - 32 x 32 x 30 cm
7 890 Ft

Macska mászóka - 32 x 32 x 30 cm

Macska mászóka - 32 x 32 x 30 cm

A Macska Mászóka egy lenyűgöző és izgalmas játék, amely kifejezetten macskatulajdonosoknak készült. Ez a termék neked szól, mert szeretnéd, hogy kedvenced érezze magát kényelmesen és izgalmakkal teli környezetben. Ez a macska mászóka tulajdonképpen egy önálló játékrendszer, amely lehetőséget ad a macskádnak, hogy felfedezze bátorságát és ügyességét a különböző modulokon keresztül. Mindegyik modul egyedi és izgalmas kihívásokkal várja szeretett kisállatodat.


  Szállítás 1190Ft-tól!

  A termék ellenőrzött, megbízható partnerünktől származik. 

              Kérdéseikkel kapcsolatban hívjanak minket a +36 20 296-2341  számunkon!  

Szállítási idő
3 munkanap
Garancia
12 hónap
Kockázatmentes vásárlás
14
7 890 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Praktikus eszköz, hogy cicája ne a bútorokon élesítse körmeit. A mászóka kitűnő játékra és a szizál spárga borításnak köszönhetően karmok élesítésére egyaránt, a macskák tetszését hamar elnyeri. Imádnak a magasba mászni és onnan nézni környezetüket vagy lustálkodni.

A Macska Mászókának több szintje van, amelyek lehetőséget adnak a macskádnak a mászáshoz, ugráshoz és felfedezéshez. Az egyes szinteken található platformok és borítókat kiváló minőségű játékelemekből készítik, amelyek biztosítják a stabilitást és a tartósságot.
Az egyik modul kialakításához masszív fából készült szerkezeteket használnak, amelyek támogatják a macskád súlyát anélkül, hogy elveszítenék stabilitásukat. A másik modulok között van egy kifutó, ahol kedvenced vízszintesen mászkálhat, és még több kalandot élhet át.
A Macska Mászókában ügyeltek a macskák természetes ösztöneinek kielégítésére. Azzal a céllal készült, hogy lehetővé tegye a macskák számára, hogy fedezzék fel környezetüket, valamint megmozdíthassák és élhetőbbé tegyék a mindennapjaikat.

  • Koptatófákkal és játékokkal
  • Praktikus megoldás a bútorok megóvása érdekében
  • Tökéletes pihenőhely
  • Könnyen összeszerelhető

 

Méret: 32 x 32 x 30 cm
Labda méret: Ø3 cm
Madzag hossza: 12 cm
Anyag: Fa, szizál spárga, textil
Súly: ~1,3 kg


"

Adatok
Tömeg
1,3 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!