Modellező gyurma
Modellező gyurma
2 590 Ft

Modellező gyurma

Modellező gyurma 560gramm! 4 x 140 g
A gyurmával való játék fejleszti a gyermekek kézügyességét és kreativitását. A gyurmával való alkotások közben a gyermekek a színekkel is megismerkednek. 


A termék ellenőrzött, megbízható partnerünktől származik. 
 

2 590 Ft
Részletek

Modellező gyurma 4 x 140 g

A gyurmával való játék fejleszti a gyermekek kézügyességét és kreativitását. A gyurmával való alkotások közben a gyermekek a színekkel is megismerkednek. 

Súlya 0,693 kg
Hossza 30,5 cm
Szélessége 6 cm
Magasság 7,5 cm
Életkor 3 +
Ajánlottfiúknak és lányoknak

Ne becsüld alá a játékot. A játék több előnnyel jár a gyerekek számára, mint gondolnád.

A gyerekekkel való játéknak gyakran nem tulajdonítanak nagy jelentőséget. De ennek fordítva kellene lennie. A játék nagyon fontos és különösen természetes része a gyerekek életének. Ahogy Maria Montessori (az egyre népszerűbb Montessori tanulási mód megalapítója) mondta, ebből a szempontból a legfontosabb évek a gyerekek életének első évei: „Az élet legfontosabb időszaka nem az egyetem, hanem a legelején: születéstől hat évig."

A játékon keresztül a gyermek megvalósítja tapasztalatait, kifejezi igényeit vagy örömét. Ugyanakkor fejleszti mozgási vagy szociális készségeit, képzelőerejét vagy kreativitását. De a játék egyáltalán nem csak a szórakozásról szól. Ellenkezőleg. Ennek köszönhetően a gyermek spontán módon tanul.

A gyerekek így megismerik a világot, az őket körülvevő embereket, megtanulják, mi a jó és mi a rossz. A játékok már önmagukban is segítik a gyermek megfelelő fejlődését. Hatalmas számú didaktikai és motoros játék található a piacon, amelyek játékon keresztül támogatják a motoros készségek, a logikus gondolkodás vagy a koncentráció fejlesztését a gyermekeknél.

Ideális, ha a szülők természetesen részt vesznek a gyerekek játékaiban. A gyerekek érzik szüleik figyelmét, és ez fontos számukra.Szakadjon el a munkától vagy a kötelezettségektől, és fordítson teljes figyelmet gyermekére. Isabelle Filliozat pszichológus remekül fogalmazott nyilatkozatában: „Csak annyit kell tenned, hogy 10-12 percet szánj a gyerekre. Hallgass rá aktívan ezekben a percekben, legyél teljes szíveddel és elméddel jelen, és egyszer csak azt fogod látni, hogy ez a pár perc téged is megszabadított a fáradtságtól.”

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek