Kedves Vásárlóink! Kérdéseikkel kapcsolatban hívjanak minket a +36 20 296-2341  számunkon!

Szűrés
Ár (Ft)
3 690 Ft - 29 990 Ft

Paella sütőtálak, gázégők

A paella sütőtálak és gázégők egyaránt elengedhetetlen eszközök a hagyományos spanyol paella készítéséhez. A paella étel egy jellegzetes spanyol specialitás, amely a Valenciana régióban született, és azóta már az egész országban és a világon is elterjedt. Az autentikus paellához speciálisan tervezett sütőtálat és gázégőt használnak.

A paella sütőtál egy lapos, általában kör alakú edény, amelyet hőálló anyagból, például acélból vagy jobb minőségű esetben rozsdamentes acélból készítenek. A tál alján található nagyobb felületű és sekélyebb terület lehetővé teszi a rizs egyenletes megfőzését. A paella sütőtalpak általában két fogantyúval rendelkeznek, amelyek segítségével könnyen mozgathatóak az asztalon vagy a tűzhelyen.

A helyes paella elkészítéséhez szükség van egy speciális gázégőre is. A paella gázégőt általában sugár alakban tervezték, hogy egyenletesen oszlassa szét a hőt az edény alján. Fontos, hogy az égőt megfelelően be lehessen állítani a sütőtál aljának méretéhez, hogy a tűz erőssége jól szabályozható legyen. A gázégőket általában bután vagy propán gázzal működtetik, így a paella elkészíthető mind beltéri, mind kültéri főzőberendezésen.

A paella sütőtálak és gázégők kombinációja lehetővé teszi a rizs és más összetevők tökéletes elkészítését. A nagyobb tálon könnyedén elférnek a hozzávalók: a rizs, a húsok, a zöldségek és a tenger gyümölcsei is. A hőegyenletes elosztásnak köszönhetően minden hozzávaló ugyanolyan jól sül és párolódik meg, így a paella ízletes és tökéletesen készre fő.

A paella sütőtálak és gázégők a hagyományos spanyol konyhaművészet egyik legkedveltebb eszközei. Minden paella rajongó számára elengedhetetlenek a kifogástalanul elkészített autentikus ételekhez. Legyen szó családi összejövetelről, baráti buliról vagy egyszerű hétköznapi vacsoráról, a paella sütőtálak és gázégők segítségével mindenki számára lehetőség nyílik a szenvedélyes, spanyol ízekkel teli élményekre.


11termék 111