Kedves Vásárlóink! Kérdéseikkel kapcsolatban hívjanak minket a +36 20 296-2341  számunkon!

Szűrés
Ár (Ft)
1 090 Ft - 1 990 Ft

Takarítás

A takarító eszközök minden lakás és munkahely elengedhetetlen kellékei. Segítségükkel könnyen és hatékonyan tisztán tarthatjuk a környezetünket. A különböző takarító eszközök széles választéka áll rendelkezésünkre, hogy különböző felületek tisztítását végezhessük el.

Az első és legfontosabb eszköz, amely mindenkinek rendelkezésére áll, a seprű és a lapát. Ezek a eszközök segítenek a száraz és laza szennyeződések eltávolításában. A seprűk különböző méretűek és anyagokból készülhetnek, például műanyagból vagy faforgácsból. A lapátok pedig könnyen összegyűjthetik a port és a szemetet.

A másik alapvető takarító eszköz a felmosórongy vagy mop. Ez segít az ólommal rendelkező felületek, például a padló tisztításában. A felmosórongy lehet nedves vagy száraz, és különböző anyagokból készülhet, például pamutból vagy mikroszálas szövetből. A mopokat általában hosszú nyéllel szállítják, hogy könnyen hozzáférhessünk a padló minden részéhez.

Egy másik elengedhetetlen takarító eszköz a porszívó. Ez lehetővé teszi a száraz és a nedves szennyeződések gyors és hatékony eltávolítását. A modern porszívók rendelkezhetnek különböző funkciókkal és kiegészítőkkel, amelyek megkönnyítik a takarítást, például a parketta- vagy szőnyegtisztításra szolgáló speciális kefék.

A takarítás során szükségünk lehet még egyéb kiegészítőkre is, például ablaktisztító sprékra, fertőtlenítő folyadékokra, toalettpapírra és törlőkendőkre. Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a takarítási folyamat hatékony és eredményes legyen.

A takarító eszközök elengedhetetlenek a higiénia és a rendezettség megtartásához. Minden háztartásban és irodában fontos rendszeresen használni őket, hogy kellemes környezetet teremtsünk magunknak és másoknak is.


6termék 16
Garancia:
12 hónap
Szállítási költség:
1190Ft-tól
1 090 Ft