Kedves Vásárlóink! Kérdéseikkel kapcsolatban hívjanak minket a +36 20 296-2341  számunkon!

Szűrés
Ár (Ft)
7 990 Ft - 23 990 Ft

Zománcozott

A zománcozott lábasok az egyik legnépszerűbb konyhai eszközök közé tartoznak, amiket széles körben használnak a főzés és sütés során. Az öntöttvasból készült lábasokat melegzománcozási eljárással vonják be, ahol a zománcrémmel a lábaskatérokba egy réteget visznek fel, majd magas hőmérsékletre hevítik. Ez a folyamat létrehozza a lábasok jellegzetes sima és fényes felületét, amely ellenáll az időjárás, a karcok, a főzés során keletkező forró és savas ételek hatásainak.

A zománcozott lábasok sokféle méretben és formában elérhetőek a piacon, így minden háztartás megtalálhatja a számára megfelelőt. A leggyakoribb méretek közé tartozik a kisebb lábas, amely tökéletes lehet mézzel, lekvárral vagy szószokkal való készítésre, valamint a nagyobb lábas, amely ideális lehet levesek, pörköltek vagy bármilyen egyéb étel elkészítéséhez nagyobb mennyiségben.

A zománcozott lábasok használatával számos előnyt élvezhetünk. Először is, a zománcozott felület nem reagál semmilyen ételekkel, így nem változtatja meg azok ízét vagy színét. Emellett a zománcozott lábasok kiváló hőelosztók, ami egyenletes hőeloszlást eredményez az ételben, így elkerülhető az égés vagy a felül- alul sütés.

A zománcozott lábasok időtállóak és tartósak is. Mivel ezeket a lábasokat nagy hőmérsékletre hevítik, ellenállnak a karcolásoknak, kopásnak. Ellenállnak az erős savas ételeknek és a forró olajnak is. Ezen kívül, a zománcozott lábasok könnyen tisztíthatók. Megfelelő gondozással, például kézi mosogatással és a lábasok megfelelő tárolásával a zománcréteg hosszú évekig megőrizheti csillogását és tökéletes állapotát.

Összességében a zománcozott lábasok sokoldalú és praktikus konyhai eszközök, amelyek hosszú élettartamúak és kiváló minőségű ételek elkészítését teszik lehetővé. A fényes, könnyen tisztítható felületük és a hőelosztási képességük miatt a zománcozott lábasok megfelelnek a legigényesebb szakácsmesterek és az otthoni szakácsok elvárásainak egyaránt.


16termék