Kedves Vásárlóink! Kérdéseikkel kapcsolatban hívjanak minket a +36 20 296-2341  számunkon!

Szűrés
Ár (Ft)
890 Ft - 13 990 Ft

Szúnyoghálók

A szúnyoghálók elengedhetetlen eszközök a rovarok távoltartásához, különösen a nyári hónapokban, amikor a szúnyogok és más repülő rovarok aktívabbá válnak. A szúnyoghálók vékony, finoman szövött anyagokból készülnek, amelyek lehetővé teszik a levegő áramlását, ugyanakkor hatékony védelmet nyújtanak a különböző rovarok ellen.

A szúnyoghálók számos előnnyel rendelkeznek. Először is, megbízható védelmet nyújtanak azoknak, akik szeretnék élvezni a friss levegőt anélkül, hogy zavarokat okoznának az agresszív rovarok. A háztartásokban általában ablakok és ajtók elé kerülnek felszerelésre, hogy megakadályozzák a rovarok bejutását a lakóterekbe.

Ezenkívül a szúnyoghálók hozzájárulnak a jobb légáramláshoz a lakásban vagy házban. A hálók engedik a friss levegőt beáramlani a szobába, minimalizálva a klímaberendezések vagy a ventilátorok használatát, és segítve a természetes hűsítést. Ezáltal javítják a lakók kényelmét és az egészséges életvitelt.

A szúnyoghálók felszerelése egyszerű és gyors művelet. Könnyen alkalmazkodtathatók különböző méretekhez és formákhoz, így minden típusú ablakra és ajtóra felhelyezhetők. A modern gyártási technológiák lehetővé teszik a hálók alkalmazkodását a különböző területeken lévő godrokkal, vagy például a térelválasztónak beállított fiókokhoz.

Végül, a szúnyoghálók módszereket nyújtanak a káros rovarok elleni védekezésre vegyszerek használata nélkül. Azon kívül, hogy védelmet nyújtanak a szúnyogok ellen, a hálók megakadályozzák más rovarok, például legyek, hangyák vagy darazsak bejutását is. Ezáltal biztonságosabbá teszik a környezetet és a háztartást, különösen kisgyermekes családok vagy háziállatok esetében.

A szúnyoghálók tehát praktikus és hatékony megoldást jelentenek a rovarok távoltartására, miközben a levegő áramlását és a természetes hűsítést segítik elő. Felszerelésük egyszerű és alkalmazkodható bármilyen nyílászáróhoz, valamint segítségükkel minimalizálhatjuk a vegyi anyagokkal járó védekezést a kártevőkkel szemben.


6termék 16
Szállítási idő:
3 munkanap
Garancia:
12 hónap
Szállítási költség:
1190Ft-tól
890 Ft