Kedves Vásárlóink! Kérdéseikkel kapcsolatban hívjanak minket a +36 20 296-2341  számunkon!

Szűrés
Ár (Ft)
390 Ft - 21 490 Ft

Öntözés

A kerti öntözés kiegészítők olyan eszközök és berendezések, amelyek segítségével könnyebbé és hatékonyabbá válhat a növények öntözése a kertben. Az öntözés az egyik legfontosabb feladat a kerti munkák során, hiszen a növényeknek elegendő mennyiségű vizet kell kapniuk ahhoz, hogy megfelelően fejlődhessenek és egészségesek legyenek. A kiegészítők célja, hogy megkönnyítsék ezt a folyamatot és segítsék a kertészeket a vízfogyasztás optimalizálásában.

Az egyik legáltalánosabb kerti öntözés kiegészítő a locsolófej vagy öntözőpisztoly. Ezeket a kerti tömlőre vagy locsolótömlőre csatlakoztatva lehet használni, és képesek különböző mintázatú és intenzitású vízsugarakat generálni. A különböző beállítási lehetőségek révén az öntözőpisztolyok lehetővé teszik a locsolás szabályozását, hogy minden növény optimális mennyiségű vizet kapjon.

A kerti kapcsolók és szelepek fontos szerepet töltenek be az öntözési rendszerekben. Ezek lehetővé teszik a víz áramlásának irányítását és szabályozását, valamint lehetővé teszik több kertészeti zóna létrehozását, amelyek különböző öntözési igényekkel rendelkezhetnek. A szelepek segítségével a kerti öntözés automatizálhatóvá válik, így a locsolás időzítése és ideje a kertész igényei szerint szabályozható.

Az öntözési rendszerhez kiegészítőként használt időzítők lehetővé teszik az automatikus öntözést. Ezek a digitális készülékek programozhatóak, így a kertész előre beállíthatja, hogy mikor és mennyi ideig locsoljon az adott zónában. Ez különösen hasznos lehet akkor, ha a kertész nem tud mindig jelen lenni a locsolásnál, vagy ha hosszabb időre elutazik. Az időzítők megkönnyítik a locsolás feladatát és biztosítják, hogy a növények rendszeresen és megfelelően kapják a vizet.

A csepegtető rendszerek is népszerűek a kerti öntözés kiegészítői között. Ezek az öntözési rendszerek kis mennyiségű vizet juttatnak közvetlenül a növények gyökereihez, így minimalizálják a vízpazarlást és optimalizálják a vízfogyasztást. A csepegtető rendszerek különféle formákban elérhetőek, beleértve a csepegtetőcsöveket, csepegtetőfejeket és csepegtető tartályokat.

A kerti öntözés kiegészítők számos előnnyel járnak a kertészek számára. Nem csak megkönnyítik és felgyorsítják az öntözést, de segítenek a vízfogyasztás hatékonyabbá tételében és a növények megfelelő öntözésben való részesítésében. A kiegészítők használata segít a növények egészséges növekedésében és gazdag termésében. Összességében a kerti öntözés kiegészítők nélkülözhetetlenek a modern kertészkedésben, és hozzájárulnak a kertek gyönyörűségéhez és választékos ápolásához.


24termék
Szállítási idő:
3 munkanap
Garancia:
12 hónap
Szállítási költség:
1190Ft-tól
8 890 Ft
Szállítási idő:
3 munkanap
Garancia:
12 hónap
Szállítási költség:
1190Ft-tól
3 490 Ft
Szállítási idő:
3 munkanap
Garancia:
12 hónap
Szállítási költség:
1190Ft-tól
390 Ft