Kedves Vásárlóink! Kérdéseikkel kapcsolatban hívjanak minket a +36 20 296-2341  számunkon!

Szűrés
Ár (Ft)
2 990 Ft - 19 490 Ft

Zománcozott

A zománcozott bográcsok olyan hagyományos magyar konyhai eszközök, amelyeket hosszú évszázadok óta használnak az ételkészítésben. Ezek a bográcsok különösen népszerűek a szabadtéri főzések során, például piknik, camping vagy vadászat alkalmával. A zománcozott bográcsok rendkívül sokoldalúak, és változatos ételek készítésére használhatók, mint például levesek, gulyás, pörkölt vagy egyéb főételek.

A zománc egy speciális bevonat, amelyet a bográcsok belső felületére és sok esetben a külső felületére is felvisznek. Ez a bevonat nemcsak esztétikailag vonzó, hanem számos előnnyel is jár. A zománcozott felület megakadályozza a vasoxidáció folyamatát, így védve a bográcsot a rozsdásodástól és hosszabb élettartamot biztosítva. Emellett a zománc könnyen tisztítható, mivel a bevonat repedés- és karcolásálló, és viszonylag ellenálló a különböző fémekhez tapadó élelmiszer-maradványokkal szemben.

A zománcozott bográcsok sokak számára a hagyomány, a gasztronómia és a közösség jelképévé váltak. Az étel elkészítése a bográcsban különleges élmény, amely hozzájárul a baráti vagy családi összejövetelek hangulatához. A bográcsfőzés hagyományait sokan ápolják és továbbadják generációkon keresztül.

A zománcozott bográcsok széles választékban állnak rendelkezésre, különböző méretekben és kialakításokban. A kisebb méretűeket általában kempingezésre vagy kisebb csoportok számára ajánlják, míg a nagyobb méretűek ideálisak nagyobb társaságok vagy rendezvények résztvevőinek. Az egyedülálló külső és a praktikus belső felület kombinációja teszi a zománcozott bográcsokat egyedülállóvá és megállíthatatlanná a magyar konyhaművészetben.


11termék 111