Kedves Vásárlóink! Kérdéseikkel kapcsolatban hívjanak minket a +36 20 296-2341  számunkon!

Szűrés
Ár (Ft)
590 Ft - 29 990 Ft

Dekoráció, szolár

A kerti dekoráció számtalan módon lehet szépíteni és feldobni a kertet, teraszt vagy akár a balkont. Az egyik legnépszerűbb és környezetbarát megoldás a szolár lámpák használata. Ezek a kis lámpák a nap energiáját használják fel a napközben, majd pedig a sötétedés után világítanak, így nem igényelnek kábelek vagy elektromos áramforrások használatát.

A szolár lámpák tökéletesen illeszkednek a kerti dekorációhoz, hiszen gyönyörűen világítanak, miközben figyelmet fordítanak a környezetre is. Ezek a lámpák különféle méretekben és formákban kaphatók, így mindenki megtalálhatja az adott stílushoz és területhez passzoló megoldást. A legtöbb esetben a lámpák műanyagból vagy rozsdamentes acélból készülnek, ami ellenáll az évszakok változó időjárásának.

A szolár lámpák használata rendkívül egyszerű. Csak ki kell helyezni azokat a kiválasztott területre, ahol világítást szeretnénk elérni. A napfényt használva 4-6 órán át töltődnek a beépített napelemek, majd sötétedés után automatikusan bekapcsolnak. A lámpák általában 6-8 órán keresztül tudnak világítani, ez a világítási idő függ a betöltött energiától. Fontos megemlíteni, hogy ezek a lámpák nem csak a látványt szépítik meg, de a biztonságot is növelik, hiszen megvilágítják az utat a kert vagy a terasz körül.

A szolár lámpák kiváló választások lehetnek a kerti dekoráció elemeiként, hiszen nem csak esztétikusak, hanem környezetbarát megoldást is kínálnak. A természetes napfény használatával nem kerül plusz áramfogyasztásra sor, így a havi villanyszámla sem növekszik. Ennek köszönhetően még időt és pénzt is megtakaríthatunk. A szolár lámpák segítségével könnyedén varázsolhatunk egy hangulatos környezetet az itthonunkhoz, és élvezhetjük a kert által nyújtott szépséget akár éjszaka is.


30termék