Kedves Vásárlóink! Kérdéseikkel kapcsolatban hívjanak minket a +36 20 296-2341  számunkon!

Szűrés
Ár (Ft)
3 990 Ft - 5 790 Ft
Gyermek neme
Méret
Ruha típusa
Ruha színe
Gyártó
Garancia
Karakter

Oviszsák

Az oviszsák egy olyan praktikus és kényelmes táskafajta, amelyet kifejezetten az óvodás korú gyerekek számára terveztek. Az oviszsákot hátizsák formájában készítik, így könnyedén fel tudják venni és hordani. Az anyaguk általában strapabíró és könnyen tisztítható, hiszen az óvodában bizony sokszor kerülhetnek koszos helyzetekbe.
Az oviszsák több rekeszből áll, így gondoskodik arról, hogy a gyerekek rendszerezetten tudják tárolni az iskolai felszereléseiket és játékaikat. Általában van egy kisebb elülső zseb, ami gyorsan hozzáférhető helyet biztosít például az uzsonnás doboznak vagy a kulcsoknak. A fő rekeszen belül általában van egy külön hely a könyvek számára és egy nagyobb tér a ruházatnak.
Az oviszsák kialakítása ergonomikus, hogy a gyerekek könnyen és kényelmesen tudják viselni őket. Általában állítható pántokkal és válltámasszal rendelkezik, hogy az óvodások testmagasságához és testalkatához igazítható legyen.
Az oviszsákokban a design és a színek nagyon fontosak. Gyakran találhatunk rajtuk kedvenc mesefigurákat, állatokat vagy vidám mintákat, amelyek segítenek megszeretni a tanszert és örömöt okoznak a gyerekeknek. Népszerűek lehetnek a hercegnős, kockás, vagy sportmotívumos változatok is.
Az oviszsák fontos tartozéka lehet a hátizsákhoz hozzátartozó gyerek méretű kulacs vagy palacktartó, megkönnyítve a folyadék bevitele és tárolása lehetőségét.
Az oviszsák tehát egy hasznos és praktikus társ az óvodába járó gyerekek számára. Kényelmes és ergonomikus kialakítása, strapabíró anyaga biztonságot nyújt a gyerekeknek, és lehetőséget ad arra, hogy a kedvenc mesefiguráikkal vagy mintákkal díszített táskát válasszanak. Az oviszsák praktikus rekeszei segítenek a rendszeres tárolásban, ami megtanítja a gyerekeket a rendezettségre és önállóságra.


29termék